ToFlexit GGZ – een andere keus – GGZ in regio Den Haag – Leiden

Home » Coronavirus

Coronavirus

corona virus

17 november 2020 – De Corona maatregelen zijn weer strenger geworden. Met de nodige maatregelen is een afspraak op de polikliniek gelukkig nog steeds mogelijk. Overleg steeds met je behandelaar, mogelijk is er een wijziging van dag en/ of tijd van de afspraak. We zullen geen handen schudden en voldoende afstand bewaren. Tevens ontsmetten we regelmatig contactvlakken zoals deurklinken en stoelleuningen.

Individuele behandelaren kunnen van dit beleid afwijken. Meestal zal dit leiden tot een telefonisch consult, of beeldbellen.

Je kan je gewoon via de huisarts bij ons aanmelden. Ons aanmeldproces is deze periode normaal face-to-face. Je kan na het verkrijgen van een verwijsbrief gewoon een afspraak bij ons maken. Een intake dan kan soms ook via beeldbellen.

Hieronder vind je ons beleid en de maatregelen die we hebben genomen.

De maatregelen

Wij hebben bij ToFlexit GGZ besloten om het beleid van onze overheid te volgen. Wat betekent dit voor jou?

Bij binnenkomst

Bij binnenkomst staat er desinfectant en mondkapjes voor u klaar. Bij de behandelkamers staat dit ook voor u klaar. Ook kunnen we een scherm op tafel zetten.

Griepklachten
Heb je een van deze klachten
• Hoesten
• Verkouden
• Grieperig
• Koorts
En/of ben je onlangs in een risicogebied geweest? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met je therapeut over het vervolg van je behandeling.

Gezond
Ben je gezond en heb je nergens last van dan ben je welkom op de Anna van Hannoverstraat 4. Kies je er toch liever voor telefonisch contact, of voor beeldbellen dan kan dat natuurlijk ook.

Niet de deur uit kunnen
Kan je de deur niet uit omdat je voor je kind, partner of huisgenoot moet zorgen of om een andere reden dan verzoeken we je om contact op te nemen met je behandelaar over het vervolg van je behandeling.

Therapie en intake via beeldbellen
Vanaf maandag 16 maart 2020 kunnen we je onze therapieën aanbieden via beeldbellen. Indien dit van toepassing is voor jou dan hoor je via je behandelaar hoe dit werkt.

No show
Indien je tot 6 april op het laatste moment afzegt zal je van ons GEEN no show rekening ontvangen.

Mocht je vragen hebben over je behandeling mail of bel dan met je behandelaar. Indien je algemene vragen hebt dan kan je die mailen naar info@toflexit.nl

Waarom doen we dit? De NOS maakte hierover een mooie bijdrage en dit delen we graag met je.