ToFlexit GGZ – een andere keus – GGZ in regio Den Haag – Leiden

Home » Coronavirus

Coronavirus

corona virus

23 maart 19.30 uur – Onze premier noemt het een intelligente lockdown. Praktisch betekent dit dat wij onze afspraken in principe via beeldbellen of telefonisch doen. Voor sommige behandelingen is dit echter niet wenselijk. In overleg met je behandelaar worden afspraken gemaakt over een consult bij ons op de polikliniek. Overleg steeds met je behandelaar, mogelijk is er een wijziging van dag en/ of tijd van de afspraak. We zullen geen handen schudden en voldoende afstand bewaren. Tevens ontsmetten we regelmatig contactvlakken zoals deurklinken en stoelleuningen.

Individuele behandelaren kunnen van dit beleid afwijken. Meestal zal dit leiden tot een telefonisch consult, of beeldbellen.

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. 15 maart zijn er aanvullende maatregelen bij gekomen. 16 maart zijn de maatregelen aangescherp en 23 maart is er een intelligente lockdown van kracht geworden. En tegelijkertijd wordt een beroep gedaan op ons als zorgpersoneel om de zorg aan jou te continueren. Dit doen we dus ook graag!

Je kan je gewoon via de huisarts bij ons aanmelden. Ons aanmeldproces is deze periode digitaal en telefonisch en als we je uitnodigen voor een intake dan kan dit meestal ook via beeldbellen.

Hieronder vind je ons beleid en de maatregelen die we hebben genomen.

De maatregelen

Wij hebben bij ToFlexit GGZ besloten om het beleid van onze overheid te volgen. Wat betekent dit voor jou?

Griepklachten
Heb je een van deze klachten
• Hoesten
• Verkouden
• Grieperig
• Koorts
En/of ben je onlangs in een risicogebied geweest? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met je therapeut over het vervolg van je behandeling.

Gezond
Ben je gezond en heb je nergens last van dan ben je welkom op de Anna van Hannoverstraat 4. Kies je er toch liever voor telefonisch contact, of voor beeldbellen dan kan dat natuurlijk ook.

Niet de deur uit kunnen
Kan je de deur niet uit omdat je voor je kind, partner of huisgenoot moet zorgen of om een andere reden dan verzoeken we je om contact op te nemen met je behandelaar over het vervolg van je behandeling.

Therapie en intake via beeldbellen
Vanaf maandag 16 maart 2020 kunnen we je onze therapieën aanbieden via beeldbellen. Indien dit van toepassing is voor jou dan hoor je via je behandelaar hoe dit werkt.

No show
Indien je tot 6 april op het laatste moment afzegt zal je van ons GEEN no show rekening ontvangen.

Mocht je vragen hebben over je behandeling mail of bel dan met je behandelaar. Indien je algemene vragen hebt dan kan je die mailen naar info@toflexit.nl

Waarom doen we dit? De NOS maakte hierover een mooie bijdrage en dit delen we graag met je.